• Over Engels' Tuin

  Kantoor en cursusruimte

  Mijn kantoor is gevestigd in Ootmarsum, een pittoresk en toeristisch stadje nabij de Duitse grens, omgeven door de mooiste natuurgebieden in Twente. Midden in het stadspark -luisterend naar de naam 'Engels' Tuin'- staat een monumentaal pandje dat in het weekend dienst doet als theeschenkerij, een dependance van mijn bedrijf Theehuis Dennenoord in Nutter.

  In het weekend geniet men hier van de Afternoon Tea, maar door de week is dit prachtige plekje mijn uitvalsbasis. Hier kan ik in alle rust werken en ontvang ik mijn gasten. Met z'n hoge ramen die rondom uitzicht bieden op de oude bomen en de vijver in het park, is 'Engels' Tuin' een ideale locatie om in alle rust te vergaderen over de snelle ontwikkelingen en mogelijkheden van online media.

  Cursussen

  Het is niet alleen rustig werken of vergaderen wat ik hier doe. Ik probeer mijn kennis ook over te dragen. Zo organiseer ik hier bijvoorbeeld met enige regelmaat cursussen voor ondernemers en eindgebruikers over diverse onderwerpen zoals 'online media' en 'social media', maar ook workshops digitale fotografie voor een ieder die hier meer uit wil halen (nieuwe trainingen voor het najaar verschijnen binnenkort op een nieuw te lanceren site).

  Meer weten, of een afspraak maken? Stuur me dan even een mailtjemail@fredvasse.net