• Over Apple

  
  com·pu·ter [kompjoetər] (de; m; meervoud: computers) 
  1
  elektronisch apparaat voor het opslaan en verwerken van gegevens: personal computer computer met beperkte mogelijkheden (afkorting: pc)
  Beperkte mogelijkheden? De 'Dikke Van Dale' moet echt eens geactualiseerd worden...
  Apple is een rode draad in mijn leven. Al in de jaren tachtig kwam ik in aanraking met de eerste computers. Atari en later de eerste Classic Mac met Illustrator en Photoshop.
  In de jaren negentig bouwde ik websites op de Performa en PowerMac. Vanuit die expertise kwam ik in contact met Apple Nederland en heb daar tot twee keer toe een aantal jaar mogen werken als business developement manager. Je mag dus stellen dat ik enigszins ben ingewijd, ook op het gebied van mobiele iOS apparaten.

  Mensen zeggen vaak dat ik bevooroordeeld ben. Dat is misschien wel zo, al zie ik mijzelf absoluut niet als een 'Fan Boy' en probeer altijd objectief te zijn. Ik heb dan ook een enorme hekel aan die polariserende discussies tussen Apple vs Microsoft-aanhangers of iOS vs Android 'Fan Boys'. Toch zullen bezoekers hier vaak geconfronteerd worden met onderwerpen die aan Apple zijn gerelateerd. Doe er je voordeel mee, of sla ze gewoon over...