• Medium als blogging platform

  , ,

  Meer dan een jaar oorverdovende stilte


  Is het alweer zolang geleden dat ik mijn blog heb bijgewerkt?
  Inderdaad; na een halfjaar lichamelijk kwakkelen vanwege een vaatoperatie volgde een jaar waarin ik en mijn vrouw ons gezamenlijke bedrijf verkochten, naar een ander deel van het land zijn verhuisd en hard gewerkt hebben aan het opzetten van een nieuwe bed and breakfast. Nu de rust is teruggekeerd moet ik beschamend toegeven dat ik gedurende die hectische periode geen enkele keer heb nagedacht over de toekomst van dit blog.

  Nieuwe start?

  Vanavond zat ik eens na te denken over een hernieuwde doorstart. Het schrijverschap roept...
  Dan volgt automatisch de vraag of het dan dezelfde vorm moet behouden? Dezelfde onderwerpen verslaan? Ik ben er nog niet uit. 
  Wel heb ik het vemoeden dat het een impuls kan krijgen als ik overstap naar een ander bloggingplatform. Na vele jaren ervaring met 'Blogger' heb ik het gevoel dat de ontwikkelingen hier een beetje stil staan. Zelf ben ik een fan van Medium als platform. Deze post is bedoeld als test om te kijken of ik kan migreren naar dit platform. Wie weet volgt er meer?

  Door: Fred van der Ende