• Posts: Nieuwe blogging app voor iPad

    , ,
    Nieuw in de App Store. Een mooie blog editor voor het beheren van blogs op het Blogger en WordPress platform. De interface is prachtig vormgegeven en werkt zeer snel. Met behulp van een kalender viewer kun je snel door alle online berichten bladeren. Het schrijfgereedschap is overzichtelijk en werkt intuitief. Uiteraard biedt het de mogelijkheid om afbeeldingen vanuit de interne camera roll of via een URL toe te voegen. Voor de geavanceerde gebruikers is er zelfs een HTML modus aanwezig.

    Comments beheren

    De mooiste optie vind ik echter dat je met deze app heel eenvoudig en snel de comments op je blog kunt beheren en vanuit de app ook direct kunt reageren op deze comments. Die mogelijkheid is volgens mij vrij uniek voor blogging apps. Blogsy had de mogelijkheid in ieder geval niet. Tot op dit moment was Blogsy mijn favoriete editor ook al is de interface afschuwelijk. Nu ik deze eerste post met Posts schrijf ben ik enthousiast over hetgeen ik zie! 

    Posts werd ontwikkeld door Pico en is sinds deze week beschikbaar. Meer info: http://picodev.com/postsapp/