• *Cool!, Hipstamatic Family Album*

  , ,


  Cool!, Hipstamatic Family Album

  Tijdens het updaten van mijn iPhone apps haalde ik vanavond ook de nieuwe Hipstamatic binnen en las daarbij voor de lol even de release notes. Lo and behold! De update bevat een nieuwe feature onder de naam 'Family album'. Een mogelijkheid om een gezamenlijk live album aan te maken waar je je Hipstamatic vrienden aan kunt toevoegen zodat elkaars foto's automatisch binnen de app gesynchroniseerd worden waar iedereen ze kan bekijken en delen via Facebook of Twitter. CoCreatie optima forma.

  Magic Album
  Maar daar blijft het niet bij. Er is ook nog een optie onder naam 'Magic Album'. Een mogelijkheid om een album aan te maken op basis van locatie. Alle Hipstamatic foto's die op die bewuste locatie worden gemaakt verschijnen dan automatisch in dat album. Het hele album kan vervolgens online bekeken en gedeeld worden. Ideaal voor evenementen. Een geniale toepassing gebaseerd op het idee van de Color app die ondanks een miljoeneninvestering nooit echt van de grond kwam. Maar met de immense populariteit van Hipstamatic kon deze exercitie wel eens succesvol zijn...


  Family Album by Hipstamatic
  Family Album Hipstamatic. Hipstamatic on the App Store. Family Album is about storytelling, captured moments, and shared experiences. It's is a collection of Hipstaprints that creates a global sna...


  View or comment on Fred van der Ende's post »

  The Google+ project is currently working out all the kinks with a small group of testers. If you're not able to access Google+, please check back again soon.

  Learn more about Google+  You received this message because Fred van der Ende shared it with fredvasse@posterous.com. Unsubscribe from these emails.