• Leica i9 concept voor iPhone, waanzin of geniaal?

    , ,


    Media_httpwwwblackdac_ijayy


    Afgaand op mijn eigen ervaringen is dit is een absurd concept dat eigenlijk best wel eens een succes zou kunnen worden. Net terug van vakantie herken ik het probleem. Als serieus fotografieliefhebber zeul je een echte camera mee, maar die wordt uiteindelijk toch niet zo actief gebruikt als de iPhone. Die laatste is immers een ideale snapshot camera die je altijd op zak hebt, inclusief de mogelijkheid om foto's direct te bewerken en te delen via sociale netwerken.

    Black Design bedacht voor dat probleem een concept waarbij die twee gedachten naadloos op elkaar aansluiten. Overtuigend uitgewerkt. Tel daarbij op dat ik naast Apple ook een zwak voor Leica heb, en ik ben om...

    Ik ben benieuwd of er meer mensen zijn die hier ook warm van worden, want van mij mag dit concept in productie!